dilluns, 27 de juliol de 2009

CAMINADA NOCTURNA A LA TORDERA


S'apropa la Festa Major. Per anar fent boca, MALGRAT ES MOU ha organitzat, amb el suport de l’Ajuntament de Malgrat de Mar i la col·laboració del Càmping La Tordera, una caminada nocturna per un dels espais més singulars del nostre municipi. La sortida es farà a les 9 del vespre des del Parc de Can Campassol, tal i com descriu el cartell que us adjuntem.

Caminarem per l’Avinguda Pomareda, pel camí de Mas Bages, camí del Pla, camí de la Tordera fins el delta on hi haurà un punt d’avituallament amb aigua, i es tornarà a Can Campassol resseguint el mateix camí de la Tordera, camí del Pla fins La Cooperativa El Progrés Garbí per arribar novament a La Pomareda. Un recorregut d’uns 10 Km. aproximadament que, un cop fets, ens espolsarem de sobre amb una bona tallada de síndria ben fresqueta.

Caldrà fer la inscripció al punt de sortida, però no s'ha de pagar res, només arribar amb temps suficient al lloc de trobada. Poden venir nens, però acompanyats d’un adult. El recorregut és molt pla i no té dificultat.

Naturalment, caldrà anar proveïts de roba i calçat cómodes, millor si portem alguna roba, objecte o peça reflectant per raons de seguretat, la llanterna…i sobretot, ganes de fer una caminada diferent per un entorn del nostre poble ben singular. La caminada será una bona oportunitat de pendre la fresca i fer exercici. També de passar una nit de dissabte original, d’estar en contacte amb els camps i camins i, en definitiva, de fer poble amb nocturnitat, ritme i bon humor.

Animeu-vos i feu-ne difusió!